Apartment in El Raval
PMAA Arquitectos
Barcelona, Spain
PMAA Arquitectos turns an attic compressed by inner courtyards into an infinite space.

Located on the top floor of a multifamily building in Barcelona’s Raval neighborhood, this apartment is divided into two spaces with different programs by a circulation core and the courtyards that surround it. One of them, a room facing the street, is both a kitchen and an informal family room. The other one, four times larger, presents a fluid layout where living room, bedroom, and bathroom are integrated into a series of parallel walls. The porticoed rear facade serves to give the project a logical structure. The couch, bathtub, bedroom, shower, and dressing room all find their place on a soft green carpet. These two main spaces are joined by a mirror volume that makes the privacy of the bathroom infinite, while the bathroom becomes intimate in the infinity of the reflection.

Image 30 of 01 raval in Apartment in El Raval - Cosentino
© José Hevia
Image 31 of 02a raval in Apartment in El Raval - Cosentino
© José Hevia
Image 32 of 03 raval in Apartment in El Raval - Cosentino
© José Hevia
Image 33 of 04a raval in Apartment in El Raval - Cosentino
© José Hevia
Image 34 of 06 raval in Apartment in El Raval - Cosentino
© José Hevia
Image 35 of 08a raval in Apartment in El Raval - Cosentino
© José Hevia
Image 36 of 011 raval in Apartment in El Raval - Cosentino
© José Hevia
Image 37 of 05 raval scaled in Apartment in El Raval - Cosentino
© José Hevia

Professionals form

Do you need information or samples of any of our materials? Would you like to explore a Cosentino partnership?