Clínica Alejandría

ERRE arquitectura
Valencia, Spain

The project for the new Clínica Alejandría transforms a large abandoned space into an oasis for personalized aesthetic and dermatological care

Image 15 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 1 in Clínica Alejandría - Cosentino
Photos: © David Zarzoso

The entrance and reception area take in the natural light and vegetation of the central patio. The medicine and education programs are separated in two levels. Reception and boxes for patients are downstairs, and training facilities are upstairs. Hypatia, a double-height main space, connects the floors.

Neutral tones of clay mortar and walnut wood helps to form spaces where clear-cut shapes and rounded geometries – including semicircular arches connecting different spaces – results in a special, comfortable atmosphere that prioritizes the user’s experience of personalized attention.

Image 16 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 2 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 17 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 3 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 18 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 4 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 19 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 5 e1661328960996 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 20 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 6 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 21 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 7 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 22 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 8 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 23 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 9 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 24 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 10 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 25 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 11 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 26 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 12 in Clínica Alejandría - Cosentino
Image 27 of 20220825 ERRE ClinicaAlejandria 13 in Clínica Alejandría - Cosentino

Professionals form

Do you need information or samples of any of our materials? Would you like to explore a Cosentino partnership?