Dongziguan Villager´s Activity Centre
gad x line + studio
Fuyang, China
Connecting neighbors around a communal space where they can hone their creativity and find their own space in a natural way.

In an affordable housing development located in Fuyang, the team forming gad+line + studio has developed a communal space that is halfway between closed premises and open-air interstices. Climate-control elements and natural materials – such as the hemp in the roof or the double-curve bricks used for the base – combine to create a complex which is contemporary while strong on local techniques and typologies the users are familiar with, helping them feel part of a traditional community.

Image 30 of 01 fuyang in Dongziguan Villager´s Activity Centre - Cosentino
© Zhao Yilong
Image 31 of 03 fuyang scaled in Dongziguan Villager´s Activity Centre - Cosentino
© Zhao Yilong
Image 32 of 06 fuyang in Dongziguan Villager´s Activity Centre - Cosentino
© Zhao Yilong© Zhao Yilong
Image 33 of 05 fuyang in Dongziguan Villager´s Activity Centre - Cosentino
Image 34 of 011 fuyang in Dongziguan Villager´s Activity Centre - Cosentino
Image 35 of 08 fuyang in Dongziguan Villager´s Activity Centre - Cosentino
Image 36 of 09 fuyang in Dongziguan Villager´s Activity Centre - Cosentino
Image 37 of 010 fuyang in Dongziguan Villager´s Activity Centre - Cosentino
Image 38 of 04 fuyang scaled in Dongziguan Villager´s Activity Centre - Cosentino
© Fan Yi

Professionals form

Do you need information or samples of any of our materials? Would you like to explore a Cosentino partnership?