Select your location
Internacional - Inglés

Cosentino presenterer Silestone® baderomskolleksjon NO

Nyheter

Silestone forandrer hvordan man ser på badet ved hjelp av nye farger og store formater. Med en rekke produkter og farger gjør Silestones baderomskolleksjon det mulig å skape en personlig og moderne
design i baderommet.
I kolleksjonen finner man både vasker, dusjfliser og baderomsmøbler i Silestone, laget av 93 % kvarts, en av verdens hardeste natursteiner.

Etter flere år med tydelig fokus på kjøkken, blir nå badet et stadig viktigere rom i hjemmene våre. Det er også det rommet vi helst viser frem, og derfor lanserer Cosentino Scandinavia nå sin baderomskolleksjon i Silestone®, med store, skreddersydde formater. Med Silestone® kan du skape et helt baderom i samme farge og materiale. Det gir rommet en kontinuitet mellom de ulike delene og skaper et sammenhengende inntrykk. Det store formatet på materialet gjør at man kan lage vegger og gulv med et minimum av skjøter. Færre fuger gir en visuell helhet og gjør det mer hygienisk.

Den nye kolleksjonen er tilgjengelig i over 60 ulike Silestone®-farger og gjør at du kan skape et rom med dine personlige favorittfarger. I baderomskolleksjonen inngår vasker og dusjfliser i alle Silestone®-farger, og mulighetene til å kombinere farger blir nesten uendelige.

Silestone® vask leveres i åtte ulike modeller: Symmetry, Basic, Balance, Equilibrium, Exclusive, Elegance, Armony og Simplicity.

Silestone® dusjfliser leveres i syv modeller: Ducal, Bubbles, Kador, Fresh, Doppio, Flow og Freccia.

For mer informasjon og bilder kan du kontakte:
Prat PR, pressekontor for Cosentino Group Scandinavia
Johanna Strömberg, 46 722 52 81 52, johanna.stromberg@prat.se

For informasjon om nærmeste forhandler:
031 787 89 80


Previous article
I Milano presenteras ett nytt projekt av bröderna Campana för Cosentino