Select your location
Internacional - Inglés

Cosentino præsenterer – Silestone®-badeværelseskollektion DK

Nyheter

Silestone ændrer vores syn på badeværelset med sine nye farver og store formater. Med et stort udvalg af produkter og farver gør Silestone-badeværelseskollektionen det muligt at skabe et personligt og moderne design til badeværelset. Kollektionen omfatter både håndvaske, brusekar og badeværelsesmøbler i Silestone, der er består af 93 % kvarts, en af verdens hårdeste natursten.

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

Efter flere år med en klar fokus på køkkenet er badeværelset på vej til at blive et stadig vigtigere rum i vores hjem. Det er også det rum, vi helst viser frem, og derfor lancerer Cosentino Scandinavia nu sin badeværelseskollektion i Silestone® med store, skræddersyede formater. Med Silestone® kan du skabe et helt badeværelse i samme farve og materiale. Det giver en kontinuitet mellem de rummets forskellige dele og skaber et sammenhængende indtryk. Materialets store format gør det muligt at lave vægge og gulve med ganske få sammenføjninger. Færre fuger skaber en visuel helhed og gør rummet mere hygiejnisk.

Den nye kollektion fås i mere end 60 forskellige Silestone®-farver, hvilket gør det muligt at skabe et rum med dine personlige yndlingsfarver. Badeværelseskollektionen omfatter håndvaske og brusekar i alle Silestone® farver, og mulighederne for at kombinere farverne bliver nærmest uendelige.

Silestone® håndvaske fås i otte forskellige modeller: Symmetry, Basic, Balance, Equilibrium, Exclusive, Elegance, Armony og Simplicity.

Silestone® brusekar fås i syv forskellige modeller: Ducal, Bubbles, Kador, Fresh, Doppio, Flow og Freccia.

Hvis du ønsker flere oplysninger eller billeder, er du velkommen til at kontakte:
Prat PR, pressekontakt for Cosentino Group Scandinavia
Johanna Strömberg, 46 722 52 81 52, johanna.stromberg@prat.se
Anvisning af nærmeste forhandler: 031.787 89 80

?


?


Previous article
Cosentino presenterer Silestone® baderomskolleksjon NO