Image 32 of Salmonstreet 1.jpg?auto=format%2Ccompress&ixlib=php 3.3 in {{A kitchen island and a table that changed everything}} - Cosentino

Køkkenøen og et bord, der ændrede alt

Cosentino Houses

Køkkenøen og et bord, der ændrede alt

Trine Darré, Salmonstreet

Image 33 of Salmonstreet 1.jpg?auto=format%2Ccompress&ixlib=php 3.3 in Køkkenøen og et bord, der ændrede alt - Cosentino

Placering

Valby, København, Danmark

Materiale

Dekton, Silestone

Farve

Dekton Khalo, Silestone Blanco City

Anvendelse

Køkkenø, spisebord

Arkitektur/Design

Trine Darré, Salmonstreet

Afsluttet

2021

Quantity

5,35 m2

Tykkelse

2 cm

Et kunstværk i København

Da designer Trine Darré besluttede at renovere sit og partneren Anders’ hjem, valgte de at dele hele processen på deres Instagram-profil @salmonstreet. Derfra har de opbygge et fællesskab af følgere, som de deler både DIY-tips og inspirationsideer med. “Renoveringen af vores hjem er et personligt ønske om at fortælle en historie og invitere folk til at gå på opdagelse og blive inspireret,” fortæller Darré. Det smukke 3-etagers hus i København blev bygget i 1913. Under renoveringen er en stor den af den originale arkitektur bevaret for at værne om den oprindelige stemning og samtidig blande den med nye input og moderne materialer.

Et af projektets highlights er den imponerende køkkenø, der reflekterer det naturlige lys fra de store køkkenvinduer. Dekton Khalo blev valgt til køkkenøen på grund af det smukke design og materialet tekniske egenskaber. Styrken og holdbarheden. ‘Dekton er praktisk og modstandsdygtigt, hvilket er perfekt, når du er en lille smule klodset’, siger designeren med et skævt smil. Det var ikke den eneste overflade fra Cosentino, de valgte. Spisebordet har en bordplade i Silestone Blanco City, en blank overflade i et design, der får rummet til at føles større.

Lys og natur

“Dekton Khalo er som et smukt kunstværk”, siger Darré. “Overfladen er næsten som et spejl. Den tiltrækker og reflekterer lyset i et rum, der er inspireret af skovbunden og de grønne trætoppe”. Khalo’s naturlige udtryk, der er inspireret af Patagonia natursten, genskaber udseendet og følelsen af en af verdens mest eksklusive natursten, som er kendt for sin smukke farverighed. Et effektfuldt elementet i køkkenet, der er blevet parrets private workshop og husets centrum.

En spisestue med karakter

Spisestuen har derimod et blankt, hvidt bord og designerstole i træ og læder. “Silestone Blanco Citys diskrete terrazzo look passer perfekt i dette rum, der er inspireret af den blå himmel”, siger Darré. “Endnu engang er bordpladens funktionalitet perfekt. Vi kan slappe af uden at bekymre os om ridser og pletter”, siger han.

Nuestros colores más destacados

Related interior projects

Anmod om tilbud